Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 27°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
27°C
Hafif Yağmurlu
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 29°C
Per 31°C

Üsküdar’da “Pazar Alışverişi Desteği Projesi”nin ödemeleri yapılıyor

Üsküdar’da “Pazar Alışverişi Desteği Projesi”nin ödemeleri yapılıyor
REKLAM ALANI
19 Temmuz 2024 15:02
17

Yerel seçimlerde belediye kaynaklarını sadece Üsküdarlıların gerçek ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmak için şeffaf bir şekilde kullanma sözü veren Başkan Dedetaş’ın Üsküdarlı emekliler için başlattığı pazar desteği projesine 4 bine yakın başvuru yapılmıştı.

Yapılan incelemelerin ardından ilk etapta 12 Temmuz Cuma günü 750 Üsküdarlı vatandaşın ödemeleri gerçekleştirilmişti. Bugün incelemeleri tamamlanan 726 emeklinin daha ödemesi gerçekleşti.

ARA REKLAM ALANI

Emeklilere 5 bin liralık “Pazar Alışverişi Desteği Projesi”ne talepleri 15-31 Mayıs tarihleri arasında toplanmıştı.

Başkan Sinem Dedetaş, ekonomik olarak zor günler yaşayan dar gelirli emeklilerin yanında olacaklarını ve emeklilere yönelik farklı destek çalışmalarını hayata geçireceklerini aktararak, şunları kaydetti:

“Pazar desteği, ring seferleri ve emekliler lokali ile emeklilerimize desteğimizi artıracak, vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Emeklilerimizin sosyalleşebilmeleri için Emekliler Lokali açacağız. Çok daha fazla emeklimize pazar desteği ulaştırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Emeklililerimizi desteklemek her zaman temel görevlerimiz arasında yer alacak.''

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.