Dolar 34,0534
Euro 38,0712
Altın 2.826,83
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Yağmurlu
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Trump Ukrayna’ya tüm yardımı keseceğini söyledi

Trump Ukrayna’ya tüm yardımı keseceğini söyledi
REKLAM ALANI
17 Haziran 2024 07:56
22

Bu sonbaharda yapılacak başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti'nin adayı olacak olan Trump, bu sözleri Detroit'teki bir kampanya mitinginde sarf etti. Son kamuoyu yoklamalarında Trump ile Joe Biden arasındaki fark çok az ancak Trump hala önde ve yüzde 41 desteğe sahipken, Biden'ın desteği yüzde 39 olarak ölçülüyor.

Trump ayrıca Ukrayna Devlet Başkanı Volodymyr Zelensky'yi eleştirerek onu tüm zamanların en büyük satıcılarından biri olarak nitelendirdi. Trump yazısında, başkanın Batılı ülkelerden sermaye ve silah elde etme konusundaki başarısına atıfta bulundu.

ARA REKLAM ALANI

Aralarında yaklaşık 60 ulusal liderin de bulunduğu 90 ülkenin temsilcisi, Ukrayna'da barışa giden yolu görüşmek üzere bu hafta sonu İsviçre'de bir araya geldi. Toplantı sonucunda Ukrayna'nın egemenliği ve toprak üzerindeki hakları garanti altına alındı ve Rusya ile görüşmelerin acil olduğu belirtildi. Görüşmelerin nasıl ve ne zaman yapılacağına ilişkin kilit sorular ise cevapsız kaldı.

 

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.