Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 27°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
27°C
Hafif Yağmurlu
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 29°C
Per 31°C

Toyota, herkesi Toyota Hybrid moduna geçmeye davet ediyor

Toyota, herkesi Toyota Hybrid moduna geçmeye davet ediyor
REKLAM ALANI
12 Haziran 2024 14:49
22

“Toyota Hybrid Moduna Geçin” temalı reklam kampanyasıyla Toyota’nın benzinli ve elektrik motoru şarj ihtiyacı olmadan bir araya getirerek yakıt verimliliğini, çevreci sürüşü, sessizliği ve performansı en yüksek oranda sunan hibrit teknolojisinin altı çiziliyor. Çekimleri İstanbul’da 3 günde tamamlanan reklam filmi çekiminde, Toyota’nın lider tam hibrit teknolojisinin avantajları Halit Ergenç’in oyunculuğuyla ortaya konuyor.

ARA REKLAM ALANI

Toyota, 26 yıldır birçok farklı modelde ve segmentte hibrit teknolojisini kullanıyor. Toyota, Türkiye’de Yaris Hybrid, Yaris Cross Hybrid, Corolla Hybrid, Corolla Hatchback Hybrid, Toyota C-HR Hybrid, Corolla Cross Hybrid ve RAV4 Hybrid modelleri olmak üzere geniş bir tam hibrit ürün gamı seçeneğine sahip. Bu sayede her kullanıcı profili ve bütçe için en ideal hibrit modeline ulaşılması sağlanıyor.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.