Dolar 33,9930
Euro 37,8706
Altın 2.822,46
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 25°C
Cum 24°C

The Steve Group’un stratejik partner olduğu Blockchain X İstanbul kapılarını açıyor

The Steve Group’un stratejik partner olduğu Blockchain X İstanbul kapılarını açıyor
REKLAM ALANI
22 Mayıs 2024 09:42
22

Ekonomiyle ilgilenen herkesin ilgisini çekecek hem piyasalarda hem de sosyal yaşamda etkin olarak kullanılabilecek bir dizi platforma ev sahipliği yapan The Steve Group, dijital varlıklarla ilgilenen kişiler tarafından merakla beklenen Blockchain X İstanbul etkinliğinin stratejik partneri oldu.

Teknolojik dehanın yaratıcılıkla buluşacağı, yeniliğe öncelik veren Blockchain X İstanbul; merkeziyetsiz teknolojinin ve dijital yaratıcılığın evrimini kapsayan bir deneyim sunacak. Kolaylaştırılmış protokollerden, merkeziyetsiz çözümlere kadar Blockchain ekosistemini geleceğe taşıyan ilerlemeyi temsil edecek etkinlik, 22-23 Mayıs tarihleri arasında Grand Cevahir Hotel’de gerçekleşecek. Sektördeki son gelişmelerin ele alınacağı etkinliğin katılımcıları; çeşitli panellere, konuşmalara ve interaktif oturumlara katılma şansı yakalayacak. Blockchain X etkinliğinde Türk Tarihçi ve Akademisyen Profesör Doktor İlber Ortaylı konuşmacı olarak yer alırken; Midle, GOART, HyperGPT, İslamicCoin ve Exolo gibi önemli şirketler de etkinliğe katılım sağlayacak.

ARA REKLAM ALANI

The Steve Group’un Blockchain X İstanbul etkinliğine sponsor olması hakkında yorum yapan The Steve Group CEO’su Derya Türker, “The Steve Group olarak geçmişten bu yana farklı projelerle kripto para ve blockchain ekosistemine olan desteğimizi sürdürüyoruz. Bu kapsamda Blockchain X İstanbul’a sponsor olmak gerçekleştirdiğimiz çalışmalar içerisinde kritik bir öneme sahip. Alanında uzman isimleri ağırlayacak bu etkinlikte ekosistemimizle bir araya gelerek sektörümüzün gidişatını ele alacak olmaktan oldukça mutluyuz.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.