Dolar 34,0756
Euro 38,0651
Altın 2.834,29
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Yağmurlu
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Siyasilerden Hicri Yeni Yıl mesajı

Siyasilerden Hicri Yeni Yıl mesajı
REKLAM ALANI
7 Temmuz 2024 17:58
25

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, milletin ve İslam aleminin Hicri 1446’ncı yılını tebrik ederek, ‘’Yeni yılın tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.’’ dedi.

Milletin ve İslam aleminin Hicri 1446. yılını en içten dilekleriyle tebrik eden Aile ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ise ‘’Tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini dilediğim Hicri yeni yılımız mübarek olsun.’’ ifadelerini kullandı.

ARA REKLAM ALANI

''Muharrem ayı ve hicri 1446'ncı yılını en kalb duygularımla tebrik ediyorum.'' diyen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ''Yeni hicri yılın, milletimize ve başta Filistin olmak üzere tüm İslam alemine barış, huzur ve  bereket getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.'' açıklamasını yaptı.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı da yayımladığı mesajda, şunları aktardı:

''Peygamber Efendimiz (s.a.s)'in Mekke'den Medine'ye hicretinin yıl dönümü mübarek olsun. Hicri 1446. yılın ülkemiz ve İslam dünyası başta olmak üzere tüm insanlık için bereket ve huzura vesile olmasını Rabbim'den niyaz ediyorum.''

Bu mübarek ayda tutulan oruçların ve ibadetlerin kabul olmasını dileyen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da mesajında, ''Birlik ve beraberliğin pekiştiği, hoşgörünün ve sevginin hakim olduğu bir yıl olmasını temenni ediyorum.'' dedi.

Tüm İslam aleminin Muharrem Ayı’nı ve yeni hicri yılını tebrik eden DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da mesajında şu ifadelere yer verdi:

‘’Muharrem oruçlarının kabul olmasını diliyor, bu güzel ay vesilesiyle tüm insanlık için sağlık, huzur ve bereket temenni ediyorum.’’

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da Muharrem ayının tüm İslam alemine sağlık, huzur ve bereket getirmesini temenni ederek, ‘’Yas-ı Matem’de tutulan oruçların kabul olmasını diliyorum.’’ dedi.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.