Dolar 34,0852
Euro 38,0629
Altın 2.833,16
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Yağmurlu
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Menteş: Hizmetlerimizi en etkin şekilde sürdüreceğiz

Menteş: Hizmetlerimizi en etkin şekilde sürdüreceğiz
REKLAM ALANI
25 Mayıs 2024 18:42
17

İl Başkanı Hüseyin Menteş ve milletvekilleri ziyaretleri kapsamında Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erol Öztürk, restorasyonu devam eden Zafer Müzesi, AFJET Genel Müdürü İsmail Kara, AKSA Doğalgaz İl Müdürü Tuncay Gezer’i ziyaret etti.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybeden AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Aksoy’a taziye ziyareti de gerçekleştirilen heyetin son durağı Sinanpaşa ilçesi oldu. Sinanpaşa İlçe Başkanı Nuri Köse ile birlikte ilçede seçilen muhtarlarla bir araya gelen heyet her bir muhtarın talep ve isteklerini ayrı ayrı dinlediler.

ARA REKLAM ALANI

Ziyaretlerin sonunda açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Menteş, “AK Parti Teşkilatları olarak hemşehrilerimizin yaşam kalitesini daha da artırmak ve ilçemizdeki kalkınmaya destek olmak amacıyla, muhtarlarımızla her zaman iş birliği içinde çalışacağız. Şehrimizin her bir noktasında 23 yıl boyunca hizmet için canla başla çalıştık. Önümüzdeki süreçte de hizmetlerimizi en etkin şekilde sunmak için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

 

 

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.