Dolar 36,4339
Euro 38,1549
Altın 3.441,38
BİST 9.602,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 2°C
Hafif Kar Yağışlı
İstanbul
2°C
Hafif Kar Yağışlı
Paz 5°C
Pts 7°C
Sal 9°C
Çar 11°C

Malatya’da konutlar tamamlanıyor

Malatya’da konutlar tamamlanıyor
REKLAM ALANI
30 Ocak 2025 16:25
23

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya’nın Gelinciktepe bölgesinde inşa edilen konutların 2 bin 175’ini tamamlandı.

ANKARA (İGFA) – Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 6 Şubat depremlerinden en çok etkilenen illerden olan Malatya’da, afetzedeleri güvenli ve sağlam yuvalarına kavuşturmaya devam ediyor.

ARA REKLAM ALANI

Malatya’da Battalgazi ilçesi Gelinciktepe bölgesinde 10 etaptan oluşan toplu konut projesi kapsamında 8 bin 914 konut, 92 dükkan ve 5 caminin ihalesi yapılırken bugüne kadar 2 bin 175 konut tamamlandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yeni evlerine taşınan vatandaşların görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Gelinciktepe’de tamamlanan 2 bin 175 konutla ilgili yaptığı paylaşımda Bakan Kurum, “Sağlam, güvenli yuvalarımız bir bir yükseldikçe, bir vatandaşımızı daha rahat ettirdikçe sevincimiz katlanıyor” dedi.

Hak sahibi vatandaşlardan Yunus Aksoy, TOKİ’nin inşa ettiği sağlam konutlara taşınmanın heyecanını yaşadığını dile getirirken, hak sahibi Yaşar Bentli ise hayallerinden daha güzel olduğunu söyledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.