Dolar 34,2386
Euro 37,2881
Altın 2.946,21
BİST 8.810,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Konya Büyükşehir “Dünya Kadın Çiftçiler Günü”nde kadın çiftçileri buluşturdu

Konya Büyükşehir “Dünya Kadın Çiftçiler Günü”nde kadın çiftçileri buluşturdu
REKLAM ALANI
15 Ekim 2024 13:45
11

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte şehir genelinde tarım ve hayvancılıkla uğraşan kadın çiftçiler, “Dünya Kadın Çiftçiler Günü”nde Konya merkezde bir araya geldi. Büyükşehir Taş Bina’da Konya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Uzbaş ile görüşen kadın çiftçiler şehir gezisine katılarak keyifli bir gün geçirdi.

ARA REKLAM ALANI

KONYA (İGFA) – “Dünya Kadın Çiftçiler Günü” dolayısıyla Konya genelinde tarım ve hayvancılıkla uğraşan kadın çiftçiler, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen etkinliklere katıldı.

İlçelerden gelen kadın çiftçiler ilk olarak Büyükşehir Taş Bina’yı ziyaret ederek burada Konya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Uzbaş ile bir araya geldi.
“Dünya Kadın Çiftçiler Günü”nün hayırlı olmasını dileyen Uzbaş, Konya’nın geçmişten itibaren tarımın başkenti konumunda olduğunu anımsatarak, “Konya Büyükşehir Belediyesi olarak kadın kooperatiflerin kurulması ve gelişmesi konusuna destek oluyoruz. Tarımda birçok konuda verdiğimiz destekle kadın çiftçilerimizin yanında olmaya gayret gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

KADIN ÇİFTÇİLER KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR ETTİ

Kadın çiftçiler de bu anlamlı günde Konya’da olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, tarıma ve hayvancılığa verdiği destekten dolayı Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ettiler.

Görüşmenin ardından kadın çiftçiler Taş Bina içerisinde yer alan Konya Dijital Tanıtım Merkezi’ni gezdi. Kadın çiftçiler, Konya şehir turuna katılarak Tropikal Kelebekler Vadisi’ni de gezerek keyifli bir gün geçirdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.