Dolar 37,9850
Euro 41,0374
Altın 3.687,51
BİST 9.715,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Çok Bulutlu
İstanbul
22°C
Çok Bulutlu
Çar 22°C
Per 18°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Kocaeli ‘de kaçak inşaat atığına ceza

Kocaeli ‘de kaçak inşaat atığına ceza
REKLAM ALANI
17 Şubat 2025 08:05
35

Kocaeli’ne bağlı Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki bir çöp konteynerine kaçak olarak inşaat atığı atan firmaya, idari para cezası uyguladı.

KOCAELİ (İGFA) – Kocaeli’de Çayırovalı ilçe sakinlerinin sağlığının ve tüketici haklarının korunması adına çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kaçak inşaat atığını da cezasız bırakmadı. Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaptığı denetimler ve gelen şikayetler kapsamında Atatürk Mahallesi 387 Sokak’taki bir çöp konteynerine atılan inşaat atıklarını tespit etti. Yapılan inceleme sonrasında bir firmanın, ilgili inşaat atıklarını kaçak ve izinsiz bir şekilde çöp konteynerine attığını tespit eden ekipler, yapılan işlemi cezasız bırakmadı.

ARA REKLAM ALANI

PARA CEZASI UYGULANDI

Tutanak işleminin ardından Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilgili firmaya kabahatler kanunu hükümleri uyarınca idari para cezası uyguladı ve söz konusu atıkların ilgili firma tarafından geri alınmasını sağladı. İlçe genelinde halk sağlığını ve çevre temizliğini korumaya yönelik çalışmaların devam edeceğini belirten Çayırova Belediyesi, konuya ilişkin yaptığı duyuruda, kaçak inşaat atığı ve kaçak hafriyat dökümüne karşı yapılan mücadelenin kararlılıkla süreceğini belirtti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.