Dolar 34,0852
Euro 38,0629
Altın 2.833,16
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Yağmurlu
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Kavalar’ın ismi Bornova Kültür Merkezi’ne verildi

Kavalar’ın ismi Bornova Kültür Merkezi’ne verildi
REKLAM ALANI
6 Haziran 2024 13:11
23

14 Nisan’da bir süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek yaşamını yitiren CHP Bornova Eski İlçe Başkanlarından Nevzat Kavalar, ölümünün 52. gününde Bornova Belediyesi Kültür Merkezi’nde anıldı. Büyükpark’ta bulunan Bornova Belediyesi Kültür Merkezi’ne Kavalar’ın adı verildi.

Nevzat Kavalar’ın tüm Bornova’da herkes tarafından sevilen bir isim olduğunu söyleyen Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, “O futbol takımında kaptan, mahallenin sözü geçen güzel abisi, siyasette önder, ilçede başkandı. Siyasette hedeflediği ve hak ettiği yerlere gelemediği düşünülüyor. Fakat ne görevler yapmış siyasetçiler gördük ki Nevzat Kavalar gibi güzel anılmadı, anılmıyor.” diye konuştu.

ARA REKLAM ALANI

Anma töreninde Kavalar Ailesi adına kürsüye gelen Oğlu Ahmet Kavalar duygu yüklü bir konuşma yaptı. Babasının kendilerine her zaman sevgi ve birlikteliğin önemini anlattığını söyleyen Kavalar, “O sadece bir siyasetçi değil, idealleri, bitmek bilmeyen enerjisi ve sonsuz sevgisiyle hepimize ışık tutan bir rehberdi. Babamın adının bu kültür merkezine verilmesi onun hayatındaki ilkelerin, değerlerin bir yansımasıdır.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.