Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 27°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
27°C
Hafif Yağmurlu
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 29°C
Per 31°C

İmamoğlu, Sancaktepe Belediye Başkanı Yeğin’i ziyaret etti

İmamoğlu, Sancaktepe Belediye Başkanı Yeğin’i ziyaret etti
REKLAM ALANI
27 Mayıs 2024 12:00
22

İmamoğlu, her belediye başkanının kendine has bazı özellikleri veya bazı hikayeleri olduğunu kaydederek, “Herkes tabii ki dertleniyor ve o vesileyle belediye başkanı seçiliyor ama Alper Yeğin Başkanımız burada doğmuş, büyümüş, her anını yaşamış, köy denebilecek seviyeden, beldeler ve ardından ilçe ve şimdi de İstanbul'un en fazla nüfusu artan yeni yerleşim alanlarıyla beraber, sorunları yüksek seviyede olan ama bir yanıyla da fırsatları da çok yüksek seviyede duran bir ilçenin çok iyi olması konusundaki büyük sorumluluk hissiyle belediye başkanı olduğunu biliyorum.” şeklinde konuştu.

ARA REKLAM ALANI

Sancaktepe Belediye Başkanı Yeğin de İmamoğlu ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi:

“Görevinizi en iyi şekilde hem kurumunuza hem İstanbul'a hem halkımıza en iyi şekilde sürdürebilmeyi nasip etsin. Birlikte, sizin liderliğinizde, İstanbul’da büyük bir değişim süreci devam ediyor. Bunu hizmetle beraber gerçekleştirdik. Tüm İstanbul halkına, Türkiye'ye örnek bir model yönetim anlayışını sunabilme noktasında önemli bir fırsat. Ben de tabii bu süreçte sizlerle beraber yol almaktan, sizlerle beraber bu sürecin misafiri olmaktan büyük bir onur duyuyorum.”

Konuşmaların ardından İmamoğlu ve Yeğin, kurum kurmaylarının karşılıklı katılımıyla, Sancaktepe’nin sorunlarına ve çözüm yollarına dönük, ortak masa toplantısı gerçekleştirdi.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.