Dolar 34,1669
Euro 37,2025
Altın 2.937,79
BİST 8.956,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Hatay’ın tarihi Saray Caddesi çocuk kitabı oldu

Hatay’ın tarihi Saray Caddesi çocuk kitabı oldu
REKLAM ALANI
15 Ekim 2024 11:45
11

Yazar ve okul öncesi öğretmeni Alper Murat Kirpik, Hatay Antakya’da geçen tarihi Saray Caddesi’ni merkezine alarak kaleme aldığı ve 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden çocuklara ithaf ettiği resimli çocuk kitabı “Saray Caddesi” yayımlandı.

BURSA (İGFA) – Alper Murat Kirpik, Mudanya’da okul öncesi öğretmenliği yaparken, öğrencilerinin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak bu eseri çocukların problem çözme yeteneklerini geliştirmeleri ve duygusal farkındalık kazanmaları amacıyla hazırladı. Hikaye, resimlerle desteklenerek çocuklara sanat sevgisini aşılamayı amaçlıyor.

ARA REKLAM ALANI

“Saray Caddesi”, küçük bir çocuğun ödev yapma, problem çözme ve duygusal gelişim süreçleriyle sanatla tanışma yolculuğunu anlatan etkileyici bir hikaye sunuyor. Hatay’ın tarihi ve kültürel dokusunu çocukların gözünden aktaran bu eser, şehrin zengin mirasını yaşatırken, çocukların eğitimine ve duygusal gelişimine katkı sağlamayı hedefliyor.

Kitap hakkında konuşan Kirpik şunları söyledi: “Bu kitap, depremde kaybettiğimiz çocuklara bir saygı duruşu niteliğinde. Onlara ve Hatay’ın güzelliklerine ithafen yazıldı. Umarım bu hikaye çocuklarımıza hem sanatla dolu bir dünya sunar hem de onların duygusal gelişimine katkıda bulunur.”

“Saray Caddesi”, Trendyol, Hepsiburada gibi platformlarda satışa sunulmuş olup, çocuklara özel anlamlı bir hediye alternatifi olarak tercih edilebilir.

Mudanya Halitpaşa Ortaokulu’nda Okul Öncesi Öğretmenliği yapan yazar, evli ve bir çocuk babasıdır. İçerik üreticiliği, radyo programcılığı, müzisyenlik, editörlük gibi birçok farklı alanda deneyimler edinen Kirpik, çevre yararına da faaliyetlerde bulunmaktadır.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.