Dolar 33,9856
Euro 37,8819
Altın 2.822,97
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 25°C
Cum 24°C

Eaton Ankara, Türkiye’nin ilk 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer aldı

Eaton Ankara, Türkiye’nin ilk 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer aldı
REKLAM ALANI
4 Temmuz 2024 12:24
16

Ulusoy Elektrik A.Ş. (Eaton Ankara) Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında 420. sırada yerini aldı.

Türkiye ekonomisine tutulan güçlü bir ayna niteliğindeki "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" araştırmaları üretim hacmi, net satışlar, ihracat potansiyeli kriterleri göz önüne alınarak hazırlanıyor.

ARA REKLAM ALANI

Ulusoy Elektrik, 2022 yılında “Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” araştırmasında 462. sırada yer almıştı. Ulusoy Elektrik 2023 yılında 42 sıra yukarı ilerleyerek, ilk 500 firma içerisinde yer almayı başardı.

Eaton Hakkında

Eaton, faaliyet gösterdiği her yerde insanların yaşam kalitesini iyileştirmeyi ve çevreyi korumayı ilke olarak benimsemiş bir güç yönetimi şirketidir. Veri merkezleri, enerji dağıtım şirketleri, makine imalatı, konut, havacılık ve uzay ve mobilite gibi pazarların yanı sıra, endüstriyel ve ticari pazarları da ürün ve teknolojilerimizle destekliyoruz. İşimizi doğru yapma, sürdürülebilir şekilde çalışma ve müşterilerimizin gücü bugün ve gelecekte yönetmelerine yardımcı olma taahhüdümüz bize bu yolculuğumuzda rehberlik ediyor. Eaton olarak bizler, elektrifikasyon ve dijitalleşmenin küresel büyüme trendlerinden yararlanarak gezegenin yenilenebilir enerjiye geçişini hızlandırıyor, dünyanın en acil güç yönetimi sorunlarının çözülmesine yardımcı oluyor ve hem paydaşlarımız hem de toplumun tamamı için en iyi çözümleri hayata geçiriyoruz.

Eaton, 1911 yılında kurulmuştur ve New York Menkul Kıymetler Borsası'nda 100 yılı aşkın süredir işlem görmektedir. 2023 yılında 23.2 milyar dolar gelir elde eden şirketimiz, 170’ten fazla ülkede müşterilerine hizmet vermektedir.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.