Dolar 33,9849
Euro 37,8698
Altın 2.822,88
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 25°C
Cum 24°C

Dervişoğlu: Milyonlarca insanın duyguları İYİ Parti güneşinin altında ortaklaştı

Dervişoğlu: Milyonlarca insanın duyguları İYİ Parti güneşinin altında ortaklaştı
REKLAM ALANI
12 Haziran 2024 12:37
27

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, milyonlarca insanın duygularının, talep ve itirazlarının İYİ Parti güneşinin altında ortaklaştığını dile getirerek, “İYİ Parti’nin sevgisi, şanlı tarihimizin altın halkaları sayılan Türk büyüklerine ve Mustafa Kemal Atatürk’e duyduğu sevgidir.” dedi.

Dertlerinin yerlilik masalları anlatanlara, toprağı, suyu, ağacı, ormanı savaş ganimeti olarak görenlerle olduğunu söyleyen Dervişoğlu, “Her şeyi bezirgan gözlüğüyle gören, ne vatan toprağına, ne de onun üstünde yaşayan hiçbir canlıya bırakın sevgiyi ve merhameti içten içe derin bir nefret besleyenlerledir. Şehirlerimizi betona boğanlarla o betonları da insanımıza mezar edenlerledir.” diye konuştu.

ARA REKLAM ALANI

Dervişoğlu, partisinin milliyetçi, demokrat ve kalkınmacı olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

“Bunların ve manaya geldiğini, bu üçünü birden tek bünyede taşımanın zorluklarını da gayet iyi biliyoruz. Bu zorluğu bilenler olarak Erdoğan’ın şahsım devletine, ucube rejimin doğurduğu sonuçlara, saray medyasınca, sürekli olarak tertiplenen dünya lideri törenlerine devlet adamı tiyatrolarına ve sözde Türkiye milleti yaratma deneylerine karnımız ziyadesiyle toktur.”

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e seslenen Dervişoğlu, şunları kaydetti:

“Soho’da dolaştığın kadar bir kere de halkın arasında dolaş. Emeklinin, asgari ücretlinin, diplomalı yoksulun,  ev hanımının çektiği sıkıntıları dinle. Sonra da asgari ücretlere ve emekli maaşlarına zam yapmamayı kendi vicdanına anlat.  Buğday üreticisine, çay üreticisine, hayvan üreticisine hak ettiğini vermemeyi kendi vicdanına anlat.”

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.