Dolar 34,2104
Euro 37,3141
Altın 2.947,95
BİST 8.832,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne İl Gençlik Kolları Başkanlığı seçimi için ortak destek bildirisi

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne İl Gençlik Kolları Başkanlığı seçimi için ortak destek bildirisi
REKLAM ALANI
12 Ekim 2024 06:35
12

19 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan CHP Edirne İl Gençlik Kolları seçimleri için Edirne’de bir araya gelen CHP Merkez ve ilçe gençlik kolları başkanları adaylardan Çağatay Can Tasmalı’ya destek olacakları ile ilgili bir bildiri yayınladı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) – Açıklanan bildiri şöyle: “Bizler, Cumhuriyet Halk Partisi Edirne İlçe Gençlik Kolları Başkanları olarak, Cumhuriyet Halk Partisi’nin temel değerleri ve ilkelerine bağlı kalarak gençliğin enerjisiyle partimizi daha ileri taşımayı hedefleyen adaylar arasında en doğru tercihi yapmak üzere bir araya geldik.

ARA REKLAM ALANI

Yaptığımız değerlendirmeler sonucunda, CHP Edirne İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na aday olan Çağatay Can Tasmalı’yı tüm gücümüzle destekleme kararı aldık. Çağatay Can Tasmalı’nın gençliğin sorunlarına olan duyarlılığı, örgütlenme konusundaki becerisi ve CHP’yi gençler arasında daha etkin kılma vizyonu bizleri bu kararı almaya yönlendirmiştir.

Bu desteğimizin, partimizin Edirne’deki gençlik hareketini daha güçlü ve etkili bir hale getireceğine yürekten inanıyoruz. Hep birlikte, omuz omuza çalışarak Edirne gençliğini daha aydınlık yarınlara taşıyacağız.

Kamuoyuna saygıyla duyururuz.

CHP Edirne İlçe Gençlik Kolları Başkanları

Özgür Hata- Merkez

Halil Uvacıklı – Keşan

Umut Yılmazlar – Uzunköprü

Sertan Çığla – Havsa

Mert Ali Dudu – Enez

İlgi Durmaz – İpsala

Kaan Yeğitoğlu – Süloğlu”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.