Dolar 34,1919
Euro 37,1919
Altın 2.991,57
BİST 8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 20°C
Sal 20°C

Bursa’da Nilüfer Belediyesi dış denetimden geçti

Bursa’da Nilüfer Belediyesi dış denetimden geçti
REKLAM ALANI
18 Ekim 2024 16:25
12

Bursa’da Nilüfer Belediyesi, Türk Standartları Enstitüsü’nün gerçekleştirdiği dış denetim sürecini başarıyla tamamladı.

BURSA (İGFA) – Nilüfer Belediyesi’nin yönetim sistemleri, dört gün süren kapsamlı bir denetime tabi tutuldu.

ARA REKLAM ALANI

Denetimler kapsamında ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 10002 Vatandaş Memnuniyeti Yönetim Sistemi ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi standartları değerlendirildi. İlgili müdürlükler ve saha çalışmaları, TSE denetçileri tarafından detaylı bir şekilde incelendi.

Denetim sonuçları, Nilüfer Belediyesi Barış Meclisi’nde düzenlenen kapanış toplantısında açıklandı. Toplantıya Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri katıldı. Denetçiler, denetimler sonucunda tespitlerini paylaştı.  

Nilüfer Belediyesi’nin çevreci uygulamaları, dijitalleşme adımları, sürdürülebilirlik hedefleri, sosyal sorumluluk projeleri ve kültürel çalışmalarını başarılı olarak değerlendiren denetçiler, bu projelerin sadece Bursa’da değil, Türkiye genelinde örnek teşkil ettiğini vurguladılar.

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ise denetimlerin bir fırsat olarak görülmesi gerektiğini belirterek şunları söyledi: “Ölçemezseniz yönetemezsiniz. Süreçleri ve çalışmaları daha ölçülebilir hale getirmek lazım. Denetlenmek, iyi çalışan sistemler için bir ödüldür.” Başkan Şadi Özdemir ayrıca, Nilüfer Belediyesi’nin dijital altyapı, çevre yönetim sistemleri ve kalite sistemleri konusunda Türkiye’de örnek alınan bir belediye olduğunu vurguladı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.