Dolar 34,1720
Euro 37,2013
Altın 2.934,06
BİST 8.956,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 16°C
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Bursa’da iş liderleri YAPİDER’de buluştu

Bursa’da iş liderleri YAPİDER’de buluştu
REKLAM ALANI
13 Ekim 2024 09:35
12

Yatırım Profesyonelleri ve İşbirliği Derneği (YAPİDER) tarafından OSTAŞ Yapı ana sponsorluğunda düzenlenen “Yarınları İnşa Eden İş Liderleri” programında inşaat ve gayrimenkul sektörü temsilcileri bir araya geldi.

BURSA (İGFA) – YAPİDER Merkezi’nde gerçekleştirilen programa inşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcileri katıldı.

ARA REKLAM ALANI

Etkinliğin açılışında konuşan YAPİDER Yönetim Kurulu Başkanı Sevcan İlici, inşaat ve gayrimenkul sektörü temsilcileriyle birlikte bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

YAPİDER Merkezi’nde düzenlenen etkinliklerin devam edeceğini ve bu programın bunlardan biri olduğunu belirten Başkan Sevcan İlici, “Dayanışma ve iş birliğini geliştirmek amacıyla düzenlediğimiz programda sizleri ağırlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. YAPİDER olarak gayrimenkul ve inşaat sektörüne dolayısıyla, Bursa’mıza katkı koymaya devam edeceğiz” dedi.

Programa katılan konuklardan İMSİAD Bşk. Yrd. Ceta İnşaat YKB İbrahim Cem Oflaz ise YAPİDER’in gayrimenkul sektörüne kalite getirdiğini ifade ederek, inşaat ve gayrimenkul sektörünü böyle güzel bir etkinlikte bir araya getirdiği için Başkan Sevcan İlici ve ekibini kutladı. Dialog Türkiye Kurucusu Übeyt Işık ta kendilerine böyle anlamlı bir ortam oluşturulduğu için katkı veren herkese teşekkür ederek, YAPİDER’e çalışmalarında başarılar diledi. TÜGEM Bursa Şube Bşk. Göksel Birsen de yatırım profesyonellerini aynı çatı altında buluşturmak amacıyla başarılı işlere imza atan YAPİDER’i kutlayarak, bu tarz etkinliklerin dayanışma ve işbirliği için önemli olduğunu söyledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.