Dolar 33,9849
Euro 37,8698
Altın 2.822,88
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 25°C
Cum 24°C

Bursa Festivali’nde Güvenç Dağüstün ve Burçin Büke sahne aldı

Bursa Festivali’nde Güvenç Dağüstün ve  Burçin Büke sahne aldı
REKLAM ALANI
31 Temmuz 2024 12:44
15

Bursa'da bariton Güvenç Dağüstün ve piyanist Burçin Büke’nin sadece şiir bestelerini seslendirdikleri “Şair Şarkıları” adlı projelerinin konuğu, ünlü sanatçı Zuhal Olcay oldu.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki konserin ilk bölümünde Güvenç Dağüstün’ün şiir solosuna, Burçin Büke, piyanosu ile eşlik etti.

ARA REKLAM ALANI

Sonrasında Zuhal Olcay ile Güvenç Dağüstün’ün düet yaptı. Nazım Hikmet’in bestelenmiş unutulmaz şiirlerini seslendiren sanatçılar, “Çok seneler geçti”, “O mahur beste çalar” ve “Geberiyorum” gibi eserleri de izleyenlerle birlikte söyledi. Shakespeare’den şiirlerin de okunduğu gecenin finali, Zuhal Olcay ile Güven Dağüstün’ün düeti ile son buldu.

Gecede Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) Yönetim Kurulu Üyesi Elif Özhan, sanatçılara teşekkür ederek festival plaketini sundu.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.