Dolar 37,9138
Euro 41,1565
Altın 3.838,63
BİST 9.523,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Çok Bulutlu
İstanbul
15°C
Çok Bulutlu
Per 16°C
Cum 15°C
Cts 16°C
Paz 10°C

Batı Trakya Türkleri Keşan’da istifa

Batı Trakya Türkleri Keşan’da istifa
REKLAM ALANI
9 Şubat 2025 06:35
16

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Keşan Şubesi Başkanı Ayhan Beyli, işlerinin yoğunluğu nedeniyle görevinden istifa etti.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) – Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Keşan Şube Başkanı Ayhan Beyli istifasını yazılı yaptığı açıklama ile duyurdu.

ARA REKLAM ALANI

 

Başkan Beyli, 1996 yılında kurulan KEŞAN ŞUBESİ derneğimizin birçok Yönetim Kurulu Üyelikleri ile görev yaptığı 29 Şubat 2020 tarihinden bu yana başkanlık görevini BTTDD Keşan Şubesi olarak azınlık olarak Lozan’la Yunanistan’a bırakılan ve de hakları her zaman yok sayılan Batı Trakyalı soydaşlar adına yaşadıkları sorunlar dolayısıyla Türkiye arasında köprü vazifesi olarak sorunlarının giderilmesi adına başkanlık görevi yaptığım derneğimizde Yönetim kurulu üyelerimizle uyum içerisinde çalışarak bu görevimi icra ettiklerini belirtti.

Beyli, Batı Trakya’da yaşayan soydaşlarımızın azınlık haklarını arama noktasında herkese eşit düzeyde siyasi görüş gözetmeksizin görevinde başarılar dilerken, manevi desteğini de her zaman vermeye hazır olduğunu söyledi.

Beyli, istifasının ardında Dernek Tüzüğü gereği Yönetim kurulunun verileceği karar doğrultusunda geçici olarak başkanlık görevine gelen arkadaşın 3 ay içerisinde kongre kararı alarak olağanüstü kongre yapılarak yeni yönetimin oluşturulacağını ve kongrede seçilerek göreve gelen arkadaşlara da zorlu görevde başarılar diledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.