Dolar 33,9924
Euro 37,8627
Altın 2.822,34
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 25°C
Cum 24°C

Başkan Şahin: Her bir kadın kooperatifimizin belli başlı sıkıntıları var

Başkan Şahin: Her bir kadın kooperatifimizin belli başlı sıkıntıları var
REKLAM ALANI
1 Ağustos 2024 18:07
19

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Valiliği ile Ticaret İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kadın Kooperatifleri Çalıştayı, özel bir otelde gerçekleştirildi. Çalıştayda, kadın kooperatiflerinin sorunlarına kalıcı çözüm önerileri getirmek amaçlanıyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, çalıştayda yaptığı konuşmada, kadın kooperatiflerinin bu çalıştay sayesinde önemli bilgilere ulaşarak, ihtiyacı olan kaynağa kolaylıkla sahip olacağını belirtti.

ARA REKLAM ALANI

Şahin, kadın kooperatiflerinin sıkıntılarına çözüm aramak için çalıştayın organize edildiğini vurgulayarak şunları söyledi:

“Her bir kadın kooperatifimizin belli başlı sıkıntıları var. Dolayısıyla rekabet etme gücünün artırılmasının, kadın emeğinin, bakış açısının ve duygusal zekasının yaşamın bir parçası haline dönüştürmenin gerek şehir gerek aile gerekse de ülke ekonomisi için çok önemli olduğunu görüyoruz. Bu noktada bakanlıklarımız çok destek veriyor. Hibe programları kapsamında maliyeti yüksek makinelerin temin edilmesinde bakanlık destek veriyor.”

Şahin, e-ticaret alanının çok önemli bir niteliğe kavuştuğunu vurgulayarak, “Organik ürünlerin pazarından tutun da akıllı tarımdan sürdürülebilir kalkınmaya kadar yeni tanımlamaları içselleştirip kooperatiflerimizi dirençli hale getirmemiz lazım.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.