Dolar 33,9849
Euro 37,8698
Altın 2.822,88
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 25°C
Cum 24°C

Başkan Bozbey: Ülkesi için bir çivi çakmış olan herkesi alkışlarız ve alnından öperiz

Başkan Bozbey: Ülkesi için bir çivi çakmış olan herkesi alkışlarız ve alnından öperiz
REKLAM ALANI
22 Temmuz 2024 13:33
19

Bursa Trabzon Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen 32. Kocayayla Kadırga Şenliği’nde Bursa’da yaşayan Karadeniz sevdalıları bir araya geldi. 

Yıllar önce memleketlerinden kopup Bursa’ya gelen Trabzonluların artık Bursalı olduğunu vurgulayan Başkan Bozbey, yeşil-beyaz ve bordo-mavinin kardeş olduğu gibi kentin geleceği için çalışan, daha yaşanabilir yarınlara imza atanların da Bursa’da yaşayanların olacağını belirtti.

ARA REKLAM ALANI

Başkan Bozbey, “Trabzonluların, Karadenizlilerin hepsine selam olsun. Karadenizlilerin içinde yetiştiğim için onları çok iyi anlıyorum. Çok tez canlı ve yaptıkları işin üstesinden gelmeyi bilen güzel insanlardır. Karadenizliler yaşadığı kente de ülkelerine de insanlarına da her zaman destek verir ve sahip çıkar. Trabzonluları ve ülkemizin tüm güzel insanlarını seviyoruz. Ülkesi için bir çivi çakmış olan herkesi alkışlarız ve alnından öperiz.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.