Dolar 34,0778
Euro 38,0489
Altın 2.833,75
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Yağmurlu
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Bakan Bak’tan spor kulüplerine olimpiyat teşekkürü

Bakan Bak’tan spor kulüplerine olimpiyat teşekkürü
REKLAM ALANI
22 Temmuz 2024 12:09
20

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 26 Temmuz – 11 Ağustos tarihlerinde Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenecek olan Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’na sporcu kazandıran spor kulüplerine teşekkürlerini iletti.

Bakan Bak, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’na en çok sporcu gönderen Fenerbahçe Spor Kulübü’nü tebrik ederek “Olimpiyat kotası alan 102 sporcumuzun 27'si Fenerbahçe Spor Kulübü’nün sporcusu. En fazla sporcu sayısıyla Türk sporuna büyük katkı sunan Fenerbahçe Spor Kulübünü tebrik ediyorum. Ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ve Enka Spor Kulübü de olimpiyatlara en çok sporcu kazandıran ilk üç kulübümüz arasında. Tüm kulüplerimizi, sporcularımızı, antrenörlerimizi, yöneticilerimizi ve emek veren tüm spor insanlarını kutluyor, kulüplerimizin başarılarının devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

ARA REKLAM ALANI

Bakan Osman Aşkın Bak, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın başlamasına az bir süre kala heyecanlarının daha da arttığını belirterek, “Her sporcunun hayali olan olimpiyat, uluslararası en büyük spor organizasyonu.  Paris 2024 için büyük bir gurur ve umutlu bir bekleyiş içindeyiz. Hepsi birer cevher olan milli sporcularımız toplamda 18 branşta ter dökecek. Bayrağımızı layıkıyla temsil edecek olan 102 sporcumuza başarılar diliyor, daima destekçileri olduğumuzu hatırlatmak istiyorum.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.