Dolar 34,0756
Euro 38,0651
Altın 2.834,29
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Yağmurlu
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Bakan Bak: Bekle bizi Almanya, Türkler geliyor

Bakan Bak: Bekle bizi Almanya, Türkler geliyor
REKLAM ALANI
13 Haziran 2024 14:16
43

Bakan Bak, çoğunluğu yurtdışındaki önemli takımlarda oynayan genç bir futbolcu kadrosuna sahip olduklarını belirterek, Ay-yıldızlı ekibin 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda başarılı sonuçlar alacağına yürekten inandığını söyledi.

A Milli Takımın eleme müsabakalarında tarihi bir başarı elde ederek finallere katılma hakkı kazandığını hatırlatan Bakan Bak, “Avrupa Futbol Şampiyonası Elemelerinde Türkiye, 17 puan toplayarak, D Grubu'nu zirvede bitirdi ve Avrupa şampiyonasına katılma hakkını grup lideri olarak elde etti. Tarihimizde ilk kez finallere grup lideri olarak katılıyoruz. Bu başarı bizi çok mutlu etmişti. Çok genç bir kadroya sahibiz. Milli futbolcularımızın motivasyonu üst düzeyde. Şampiyonanın en beğenilen ve ilgiyle takip edilen takımı olacağımızı düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.  

ARA REKLAM ALANI

Almanya’da çok sayıda Türk vatandaşın yaşadığına dikkat çeken Bakan Osman Aşkın Bak, “Avrupa'da yaşayan gurbetçilerimiz ve Türkiye'den gelecek vatandaşlarımızın yoğun desteğiyle grup maçlarının yapılacağı Dortmund ve Hamburg’da adeta kendi sahamızda oynar gibi olacağız. Bu çok büyük bir avantaj. Futbolcularımız bu durumu en iyi şekilde değerlendirecektir. A Milli Futbol Takımımıza başarılar diliyorum. Ay-yıldızlı ekibimizin 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda başarılı sonuçlar alacağına yürekten inanıyorum. Bekle bizi Almanya, Türkler geliyor!” diye konuştu.

EURO 2024’te F Grubunda yer alan Ay Yıldızlı Ekip; Portekiz, Gürcistan ve Çekya ile mücadele edecek.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.