Dolar 33,9886
Euro 37,8641
Altın 2.823,14
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 25°C
Cum 24°C

Arslan: Hemşehrilerimize beklentiler dahilinde hizmet sunmanın gayreti içerisinde olacağız

Arslan: Hemşehrilerimize beklentiler dahilinde hizmet sunmanın gayreti içerisinde olacağız
REKLAM ALANI
5 Temmuz 2024 15:21
20

Afyonkarahisar’daki sağlık kuruluşlarına kadro tahsisleri ve zorunlu devlet hizmet yükümlüğü kapsamında 29 uzman doktor, 8 pratisyen hekim, 1 çocuk diş doktoru ve 53 sağlık çalışanları tercihlere göre kura sonuçları ile göreve başlayacak. Açıklamayı AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan yaptı.

Görev yapacak hekim ve sağlık çalışanlarında kurum içi atama ile tahsisi ile 20'si uzman doktor, 5'i pratisyen hekim ve 53'ü sağlık çalışanı kadroları kura sonuçları, tercihlere göre 26 Temmuz’da belli olacak. Bu atamalarla birlikte Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kapsamında da 9 uzman doktor, 3 pratisyen hekim görev yapacak.

ARA REKLAM ALANI

Milletvekili Arslan, Afyonkarahisar’ın sağlık alanında önemli bir konumda olduğunu belirterek, şunları söyledi:  

“İlimizdeki ihtiyaçlara binaen birlikte yaptığımız istişare ve Sağlık Bakanlığımız ile yaptığımız görüşmeler sonucunda şehrimizin beklentilerini karşılayacak nitelikte sağlık personelini ilimize kazandırmanın gurur ve heyecanını yaşıyoruz. Afyonkarahisar’ın bu konuda çok önemli bir konumda olmasından dolayı en iyi yatırımı ve bu yatırımlar içerisinde verimli hizmeti sağlayacak sağlık çalışanlarımızı şehrimize kazandırarak hemşehrilerimize beklentiler dahilinde hizmet sunmanın gayreti içerisinde olacağız.”

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.