Dolar 34,1947
Euro 37,2492
Altın 2.942,51
BİST 8.834,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 16°C
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Çiğli’de Sıla Topçam ile masalların büyülü dünyasında yolculuk

Çiğli’de Sıla Topçam ile masalların büyülü dünyasında yolculuk
REKLAM ALANI
16 Ekim 2024 09:35
12

Çiğli Belediyesi tarafından düzenlenen interaktif seminerde Eğitmen ve Hikaye Anlatıcısı Sıla Topçam masalların büyülü dünyasında unutulmaz bir yolculuk gerçekleştirdi.

İZMİR (İGFA) – Çiğli Belediyesi tarafından düzenlenen “Kişisel Hikaye Anlatıcılığı ve Kendini Sevme Semineri,” Sıla Topçam rehberliğinde büyük ilgi gördü. Etkinlik, eğlenceli ve öğretici bir atmosferde gerçekleşerek katılımcıların yaratıcılıklarını ve ifade yeteneklerini geliştirmelerine olanak sağladı. Katılımcılar, kendini ifade etmenin inceliklerini öğrenerek, hikayerle keyifli bir yolculuk yaptı.

ARA REKLAM ALANI

BÜYÜKLERE MASALLAR

Her masalda kendilerini bulup, her hikayede yeni ufuklara yelken açan kadınlar, bu özel deneyimden büyük keyif aldı. Sıla Topçam, katılımcılara masallar anlatarak, masalların sadece çocuklar için değil, büyükler için de ne kadar önemli ve gerekli olduğunu vurguladı. Masalların, insanlara hayal kurmayı, empati yapmayı ve farklı bakış açıları kazanmayı öğreten güçlü bir araç olduğunu belirtti. Katılımcılar, bu etkinlik sayesinde kendi hikayelerini yaratma cesareti kazandı ve bu büyülü yolculuğun keyfini sürdü.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.