Dolar 34,0740
Euro 38,0408
Altın 2.836,88
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
22°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C

ABD piyasalarının açılışı öncesinde hisselerde büyük hareketler yaşandı

ABD piyasalarının açılışı öncesinde hisselerde büyük hareketler yaşandı
REKLAM ALANI
22 Temmuz 2024 16:10
19

Siber güvenlik hissesi, Guggenheim'ın CrowdStrike'ı satın alma seviyesinden nötr seviyeye indirmesinin ardından yüzde 4 düştü ve şirketin küresel kesintiden zarar görmeden çıkmasının olası olmadığını söyledi.

Nvidia hisseleri, Nvidia'nın Çin pazarı için yeni Blackwell çiplerinin bir versiyonunu hazırladığının bildirilmesinin ardından yüzde 2 değer kazandı. Bu çipler mevcut ABD ihracat kontrolleriyle uyumlu olacak.

ARA REKLAM ALANI

Bank of America hisseleri, Warren Buffett'ın Berkshire Hathaway'inin geçen hafta 33,9 milyon BofA hissesini yaklaşık 1,5 milyar dolara sattığının ortaya çıkmasının ardından piyasa öncesi işlemlerde yüzde 1'den fazla düşüş gösterdi. 

Berkshire, satıştan sonra yüzde 10,8'lik hisseyle Bank of America'nın en büyük hissedarı olmaya devam ediyor. Berkshire, banka hisselerinin bu yıl şimdiye kadar yüzde 27,4 yükselmesiyle bir miktar kar elde ediyor olabilir.

Telekomünikasyon hisseleri, Verizon'un tahminleri hayal kırıklığına uğratan üç aylık gelir açıklamasının ardından yüzde 3 değer kaybetti. Şirket, ikinci çeyrekte FactSet konsensüs tahmini olan 33,05 milyar doların altında 32,8 milyar dolarlık satış bildirdi. Hisse başına düzeltilmiş kazanç 1,15 dolar ile tahminlere paralel gerçekleşti.

JPMorgan'ın Abercrombie & Fitch'i nötrden aşırı ağırlığa yükseltmesinin ardından perakende hissesi yüzde 3'ten fazla sıçradı ve son yıllarda pazarlamadaki gelişmelerin ardından markaya yönelik güçlü talebi gerekçe gösterdi.

Wells Fargo'nun Apple için fiyat hedefini 225 dolardan 275 dolara yükseltmesinin ardından hisseler yüzde 1 değer kazandı ve bu da şirketin kazanç sonuçları öncesinde yüzde 20'den fazla artış anlamına geliyor. 

Google'ın ana şirketi Alphabet ve Tesla'nın yanı sıra 100'den fazla S&P 500 şirketi de bu hafta raporlarını açıklayacak. Bu arada, Southwest Air ve American Airlines'ın Perşembe günü açıklayacağı raporlarla havayolu şirketleri pistte ilerlemeye devam edecek. General Motors ve Ford'un da raporları bekleniyor. 
 

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.