Dolar 34,0778
Euro 38,0489
Altın 2.833,75
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Yağmurlu
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Dünyanın en büyük buz ve kar parkı Harbin kentinde açıldı

Dünyanın en büyük buz ve kar parkı Harbin kentinde açıldı
REKLAM ALANI
8 Temmuz 2024 13:44
22

Çin’in en kuzeyindeki Heilongjiang Eyaleti’ndeki “Buz Şehri” Harbin’i ziyaret eden turistler, hafta sonu açılan kapalı buz ve kar temalı parkı keşfedebilecekleri yeni bir cazibe merkezine kavuştu. 23 bin 800 metrekarelik inşaat alanına sahip park, dünyanın en büyük kapalı buz ve kar temalı parkı olarak Guinness Dünya Rekorları’na girdi.

Park yöneticisine göre, tesiste renkli ışıklarla aydınlatılmış gerçekçi buz heykellerinin sergilendiği dokuz temalı alan bulunuyor. Tema parkı, yıl boyunca ziyaretçileri ağırlamak için sabit bir sıcaklık sağlıyor.

ARA REKLAM ALANI

Park, 810 bin metrekarelik alanı kaplayan tarihi açık hava buz ve kar temalı parkı Harbin Ice-Snow World’ü tamamlayacak ve böylece Harbin’i dört mevsim tatil beldesine dönüştürecek. Soğuk kışlarıyla Harbin, yıllık buz ve kar festivaliyle kutlanır. Harbin Buz-Kar Dünyası geçen kış günlük ortalama 30 binden fazla ziyaretçi ağırladı.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.