Dolar 34,1623
Euro 37,2038
Altın 2.937,52
BİST 8.956,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 19°C

7. Kayseri Kitap Fuarı’nda Talas rüzgârı

7. Kayseri Kitap Fuarı’nda Talas rüzgârı
REKLAM ALANI
14 Ekim 2024 07:25
12

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve SUN Fuarcılık tarafından Dünya Ticaret Merkezinde düzenlenen 7. Kayseri Kitap Fuarı’nda Talas Belediyesi rüzgârı esti.

KAYSERİ (İGFA) – 513 yazar, 412 yayınevi ve milyonlarca kitabın yer aldığı fuarda stant açan Talas Belediyesi’nin, ilçenin tarihi ve kültürel mekânlarının gerçeği aratmayan minyatürleri büyük beğeni topladı.

ARA REKLAM ALANI

İlçenin tarihi simgelerinden Kiçiköy Mahallesi’ndeki Gölbaşı Meydanı’nda bulunan Ali Saip Paşa Çeşmesi, Osmanlı Kültür Sokağı ve tarihi motiflerin yer aldığı stantta ayrıca tarihi ve doğal güzelliklerinin anlatıldığı Rota Talas ile Kayseri Girne Hattı, Benim Adım Talas, Talas Zaman Mekân İnsan Manzaraları, Yaman Dede ve Talas Nağmeleri gibi kültürel yayınlar da sergileniyor.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın da 7’den 70’e her yaştan kitapseverlerle buluştuğu stantta ilçenin tarihi hakkında da bilgiler veriliyor.

Başkan Yalçın’ın öğrencilerle buluşup sohbet ettiği stantta ayrıca büyüklerle de yakından ilgileniyor.

BAŞKAN YALÇIN’DAN FUARA DAVET

Fuarla ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Yalçın, “Büyükşehir Belediyemiz ve SUN Fuarcılık işbirliği ile şehrimizde gerçekleştirilen 7. Kayseri Kitap Fuarı’nın açılışını yaptık. Emeği geçenlere teşekkür ediyor, tüm hemşehrilerimizi birbirinden değerli yazarların ve yayınevlerinin misafir olacağı fuara ve de görülmeye değer güzelliğiyle Talas Belediyesi standına davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

7. Kayseri Kitap Fuarı’nın kapıları 20 Ekim Pazar gününe kadar kitapseverlere açık olacak.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.